Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sünis hirdetések képes leírás - Sün, sündisznó.tlap.hu
részletek »

Sünis hirdetések - Sün, sündisznó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sun.tlap.hu » Sünis hirdetések
Keresés
Találatok száma - 4 db
Diszállat apró

Diszállat apró

Törpesün, süntanrek, tengerimalac, egér, patkány, hörcsög, degu, csincsilla, törpenyúl, törpehörcsög, csíkosmókus, cukormókus, görény stb... Tenyészetünkben több sünike várja szerető gazdiját. Kezdő élelemcsomaggal, származási lappal, tanácsadással, féregtelenítve adjuk át Őket. A süncik egészségesek, tüneményesek, kézhez szokottak, érdeklődőek, felmenőik ismertek, áruk 20-33 ezer Ft. között van. További információk: www.deakhazisunkucko.gportal.hu Kérdése ikre is szívesen válaszolunk!

Non-stop sünvásár

Non-stop sünvásár

Sünit keres, kínál, pároztat, sünijét elajándékozná, felszerelést kínál, felszerelést venne? Keresse fel a Non-Stop sünvásárt. Itt minden megtalálható. Az oldalon van még sünblog, sünfórum, sünvicc, és puzzle. Kellemes időtöltést kívánunk

Rágcsáló,kisemlős hirdetések

Rágcsáló,kisemlős hirdetések

Regisztráció után oldalunkon kisállathirdetések adhatók fel. lehetőség van fényképes hirdetések feladására. Ebben a kategóriában a hirdetés ingyenes. Található itt sok sünis hirdetés is. Megtalálható az oldalon rágcsáló és kisemlős panzió hirdetés is.

Törpesün előjegyzés

Törpesün előjegyzés

A fehér hasú törpesün (Atelerix albiventris) az egyik leggyakrabban tartott háziasított sündisznó. A sünök háziasítása 1980-as években kezdődött. A háziasítás következtében sokféle színes sün alakult ki, köztük az albínó és a pinto egyedek. Itt válaszd ki a leendő sünikédet! Milyen nemű sünit szeretnél? Fiú Lány Mindegy Milyen színű sünit szeretnél? Hagyományos színek Albinó Pintó Egyéb Mindegy Ezen az oldalon kiválaszthatod a sünidet, ha van olyan süni, értesitenek.

Tuti menü