Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Állatorvosi rendelők és gyógyszertárak képes leírás - Sün, sündisznó.tlap.hu
részletek »

Állatorvosi rendelők és gyógyszertárak - Sün, sündisznó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sun.tlap.hu » Állatorvosi rendelők és gyógyszertárak
Keresés
Találatok száma - 5 db
Állatgyógyászat

Állatgyógyászat

Kedvenceink egészsége ugyanolyan fontos , mint a sajátunk. A webáruház vény nélkül kapható gyógyszerek széles skáláját kínálja az egészség megőrzése érdekében. A holisztikus tápok , melyek kedvező áron kaphatóak nagy mértékben hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez. Itt csak az igazán minőségi kutya és macskaeledeleket lehet megtalálni, úgy mint az Acana, Orijen, Royal-Canin, Hills,Rinti és Miamor termékcsaládokat. Többrétű kedvezményrendszer segít, hogy minél olcsóbban vásárolhassunk , és már 10.000Ft-tól ingyenes a házhozszállítás.

Graf Doktor állatorvosi rendelője

Graf Doktor állatorvosi rendelője

Állatorvosi rendelőnket dr. Graf Zoltán, a Fővárosi Állat és Növénykert egykori főállatorvosa, 1983. április elején nyitotta meg. Abban az időben magánpraxist csak igen kevesen végeztek. A rendelő profilja a kedvtelésből tartott állatok teljes skáláját felöleli amellett, hogy alkalmanként cirkuszi nagyvadak is színesítik a munkánkat. 1995-ben költöztünk át a sokkal tágasabb, és színvonalasabb munkára is alkalmas, jelenleg is működő rendelőnkbe. A régi szuterén-helyiségben a röntgen részleg kapott helyet. A kezdetektől fogva igyekszünk eleget tenni az egyre gyarapodó állattartói igényeknek és állategészségügyi feladatoknak. Teljes nyitva tartásunk ideje alatt orvosoljuk a gyakori házi kedvencek, kutyák és macskák belgyógyászati, sebészeti, szülészeti panaszait, valamint a hazai és egzotikus hüllők, madarak, kétéltűek, rágcsálók, nyulak és sünök betegségeit.

Mancsok Állatorvosi Rendelő és Gyógyszertár

Mancsok Állatorvosi Rendelő és Gyógyszertár

Célunk, hogy az Ön állatorvosi rendelője legyünk, amire rábízhatja a kedvencét, ahol otthon érezheti magát és amire számíthat a bajban és annak megelőzésében egyaránt. Ezért igyekszünk a lehető legmagasabb szakmai színvonalat biztosítani és ugyanakkor megőrizni rendelőnk családias, bensőséges jellegét. Tudatában vagyunk annak, milyen különleges kapcsolat fűzi Önt négylábú kedvencéhez és mindent elkövetünk azért, hogy a segítségére legyünk e kapcsolat hosszú távú fenntartásában. Mivel a betegségek ellátása sokszor nem tűr halasztást, ezért ügyfeleinket az év 365 napján, vagyis minden nap várjuk és munkanapokon egész nap nyitva tartunk. Emellett tudatában vagyunk annak is, hogy rohanó világunkban csak korlátozott idő áll rendelkezésre akár a legfontosabb ügyek intézésére is, ezért teljes körű szolgáltatást igyekszünk nyújtani, hogy látogatásai után ne kelljen még máshová (pl. állatpatikába) is mennie. Ezért fejlesztjük folyamatosan a rendelőnket, ahol ma már az ultrahang- és röntgendiagnosztikától a csontsebészetig szinte mindent képesek vagyunk megoldani és nyitottuk meg állatpatikánkat, ahol az állatgyógyszerek mellett a diétás gyógytápok és egyéb termékek széles választékával várjuk Önt.

Petpatika

Petpatika

Kedvenced egészségére hoztuk létre ezt az internetes állatpatikát, amellyel két fontos célunk és elképzelésünk valósul meg. Egyrészt a több, mint húsz éves állatorvosi tapasztalataink alapján -az egértől az elefántig- kérdéseidre tanáccsal szeretnénk szolgálni, másrészt kedvenced hosszú, egészséges életéhez gyógyszereket, táplálékokat, vitaminokat és egyéb kiegészítőket érhetsz el kényelmesen. A Fórum jelentős szerepet tölt be oldalunkon, mivel az állatorvosi és állattartással összefüggő kérdéseidet itt teheted fel és itt adunk rá választ, valamint bármilyen termékkel vagy az oldallal kapcsolatos észrevételeidet is itt fogadjuk. A leggyakrabban felmerülő témákat a Gyakori Kérdések mezőben kategóriákra bontva összegyűjtjük, hogy bármikor hamar elérhesd. Kellemes böngészést kívánunk ... Kedvenced egészségére!

Szekszárdi Állatgyógyászati Központ

Szekszárdi Állatgyógyászati Központ

A város központjában müködik a Szekszárdi állatgyógyászati központ. 2001 óta a Mikes u. 14. szám alatt várják a beteg kutyusokat, cicákat, madarakat és egyéb kisállatokat. Az Állatgyógyászati központ az alábbi szolgáltatásokat végzi: - kisállat rendelőintézet - lágyrész és csontsebészet - endoszkópos vizsgálat - ultrahang és röntgen vizsgálat - chipbehelyezés és útlevél készítés - diagnosztikai laboratórium - állateledel- és felszerelésbolt - állatpatika - kutya-cica kozmetika

Tuti menü