Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Blogok képes leírás - Sün, sündisznó.tlap.hu
részletek »

Blogok - Sün, sündisznó.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sun.tlap.hu » Blogok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Döme dinasztia

Döme dinasztia

Blogunk célja, hogy a törpesün tartás iránt érdeklődőkkel információkat cseréljünk, illetve hogy a törpesün gazdákat egymást segítő közösségé kapcsoljuk egybe. Az oldal főhőse, névadója és központi személyisége Sün Dömötör, a Döme és családja fehérhasú törpesün dinasztia alapítója és egyben alfahímje. Dömén kívül megismerkedhetsz a lapon Teodórával, Kakaóval, Minnával és Konfettivel Dömötör négy feleségével, illetve a folyamatosan születő apróságokkal. Ebben a menüpontban ismerheted meg a Döme és Családja törpesün tenyészet alfa hímjét és a nőstény süniket. Valemennyi süni a Atelerix albiventris fajból származik. Az egyes sünökről a blog jobb oldalán a sün nevére kattintva kaphatsz bővebb információt. Az adatok között megtalálod a süni nevét, nemét, születési dátumát, a tenyésztő nevét, akitől származik, a kölykök számát, illetve a nőstény sünik esetében az almok számát is. Név szerint a tenyésztésben részt vevő sünik adatait találod meg.

NaKa törpesün blog

NaKa törpesün blog

2009 májusában találkoztam először ezekkel a kedves kis állatokkal. Első sünim Gesztenye. Őt annyira megszerettük és megkedveltük, hogy gondoltam legyen egy párja is. Ő lett Báró. Így kezdődött minden!:-) Utána már nem volt megállás, mindig megtetszett egy újabb színű sünike. Nem tartom magam igazi tenyésztőnek, mert Nekem nem fontos, hogy melyik párosításból milyen színű kölyök születik csak az, hogy egészséges legyen. Nekem az számít, hogy beleszeressek abba a süniben amelyik hozzám kerül. Fontos, hogy tündéri legyen a pofija és mivel kevés a helyem a színe is. Ezért nincs két egyforma színű sünim.

Sün cukiságok

Sün cukiságok

'Késő este arra figyeltünk fel, hogy a kutya valamiért nagyon ugat. Kimentem és azt láttam, hogy ezt a szegény sünit pofozza meg harapdálja az udvar közepén. Fogtam egy papírdobozt és bevittem, hogy megmutassam a gyerekeknek. Mire előkerítettem őket a süni meglépett és...

Sünesemények

Sünesemények

Sünesemények, ahogy egy tenyésztő látja. Alag-Dombi blog, sünökről és még sok másról, az Alag-Dombi kennel életéről. Születésről, almokról, színekről, de főleg az afrikai fehérhasú törpesünről, az újkeletű kedvencről.

Szuszogó sünblog

Szuszogó sünblog

Blog a sünik születéséről, fejlődéséről, a mindennapokról, képekkel, videóval bemutatva. Érdekes dolgok is kiderülnek a sünikről. A tenyésztő almonként mutatja be a sünikéket. Egy-egy süni történetét is leirja

Tuti menü